Caută

    Search Results

    Închideți

    Q10 nu este doar Q10




    - pentru cei care îşi asumă responsabilitatea propriei sănătăţi

    Q10 nu este doar Q10

    Mulți oameni, care iau zilnic un supliment care conține coenzima Q10, nu știu că există două forme ale coenzimei Q10, ubiquinonă și ubiquinol. BioActive Q10 GOLD conține ubiquinonă din simplul motiv că aproape toate studiile existente se bazează pe această formă a substanței.

    Unul dintre suplimentele care a câștigat cea mai mare popularitate în ultimii ani conține coenzima Q10, compusul asemănător unei vitamine. Aceasta poate fi obținută din anumite alimente pe care le consumăm, iar corpul nostru o poate sintetiza. Producția endogenă de Q10 atinge valoarea maximă și începe să scadă după împlinirea vârstei de douăzeci de ani, oricum, mulți aleg să ia un supliment pentru a compensa deficitul asociat înaintării în vârstă.

    Merită să luați un produs precum BioActive Q10 GOLD. Capsulele conțin coenzima Q10 de calitate farmaceutică și vitamina B2, care reduce oboseala și extenuarea și ajută la menținerea nivelului normal de energie.

    Organismul folosește atât ubiquinona, cât și ubiquinolul, iar corpul le transformă una în cealaltă, în funcție de nevoi. Aceste transformări au loc automat, nefiind ceva ce poate fi simțit în mod conștient.

    Ubiquinona are cea mai bună documentație

    BioActive Q10 GOLD a fost primul preparat cu Q10 care a intrat pe piața europeană si conține ubiquinonă. Există și un motiv concret. Aproape toate cercetările existente asupra coenzimei Q10 sunt efectuate folosind forma ubiquinonă, ceea ce o face cea mai evidentă alegere.

    Cercetătorii au efectuat teste pentru a compara cele două forme de Q10, pentru a vedea dacă organismul poate absorbi mai ușor ubiquinolul, dar rezultatele nu au fost convingătoare. Pentru consumatori, precum și pentru oamenii de știință, ubiquinona reprezintă cea mai bună și mai sigură opțiune.

    Recomandat în noul raport științific

    Un alt raport științific tocmai a fost adăugat la numarul tot mai mare de studii pozitive care evidențiază beneficiile ubiquinonei. În revista științifică Current Cardiology Reports, cercetătorii concluzionează, în baza literaturii existente, că ar fi mai bine să folosim ubiquinona decât ubiquinolul, dacă dorim rezultate eficiente.

    Asigurați-vă că alegeți forma corectă de Q10

    Cu toate acestea, nu este suficient să vă asigurați că produsul Q10 pe care îl luați conține ubiquinonă. Multe preparate sunt făcute cu această formă de Q10, dar nu există studii care să le documenteze calitatea și efectul. Unul dintre cele mai bine documentate produse din lume este BioActive Q10 GOLD. Au fost efectuate peste 75 de studii pe subiecți umani folosind acest produs și toate acestea au demonstrat rezultate pozitive.

    Douăzeci și șase dintre studii sunt standard de aur, ceea ce înseamnă că au cel mai înalt standard științific. Două studii inovatoare din această categorie sunt studiul KiSel-10 (2013, International Journal of Cardiology) și studiul Q-Symbio (2014, JACC, Heart Failure).