1 tabletă conține | |||
---|---|---|---|
Drojdie de orez de roșu pudră | 83.3 mg | ||
din care Monacolina K (3%) | 2.5 mg |
Product Facts
Mod de administrare
1 tabletă pe zi, sau după sfatul specialistului în domeniul sănătății. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se administra împreună cu alimentele.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Precauţii:
Femeile însărcinate sau care alăptează, precum și persoanele care iau medicamente, ar trebui să ceară avizul specialistului în domeniul sănătății înainte de a lua acest supliment.
Prefixul Bio nu se referă la proveniența din sistemul de agricultură ecologică, ci la biodisponibilitatea produsului.
Ingrediente:
Agent de încărcare: Celuloză microcristalină
Agent antiaglomerant: Fosfat dicalcic
Orez fermentat Monascus purpureus
(RedYeast Rice powder) conținând 3% Monacolina K.
Agent de glazurare: Hidroxipropilmetilceluloză, Talc, Polietilenglicol
Colorant: Dioxid de titan, Oxid de fier
Agent de îngroșare: Dioxid de siliciu
Agent antiaglomerant: Săruri de magneziu ale acizilor grași
Condiţii de păstrare:
La temperatura camerei.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se consuma de preferinţă înainte de sfârşitul perioadei înscrise pe cutie.
Ce este BioActive Red Yeast Rice?
BioActive Red Yeast Rice sunt comprimate, fiecare conținând 83.3 mg pulbere cu drojdie de orez roșu.
BioActive Red Yeast Rice este verificat pentru substanțe poluante, cum ar fi citrinin, aflatoxina, dioxine și metale grele.
Pulberea cu drojdie de orez roșu este bine tolerată
Studiile au arătat că produsele cu drojdie de orez roșu sunt în general bine tolerate, dar conținutul de monacolina K din produsele cu drojdie de orez roșu poate varia considerabil. Unele produse conțin foarte puțin sau deloc monacolina K. Prin urmare este important să alegeți produse cu o cantitate declarată de monacolină.
Ce este drojdia de orez roșu
Drojdia de orez roșu este un orez fermentat purpuriu roșcat a cărui culoare provine din faptul că este cultivat pe drojdia Monascus purpureus. Drojdia de orez roșu conține o varietate de substanțe numite monacoline, fiecare identificată cu propria literă. În plus, drojdia de orez roșu conține o serie de acizi grași nesaturați și fitosteroli.
În Asia, drojdia de orez roșu este folosită la gătit pentru aromă și conservare, iar în China are o istorie în utilizare de mii de ani.